Christmas!

Jaaa, je had het natuurlijk wel door; het is bijna Kerst! Heerlijk altijd om je huis helemaal gezellig te maken met lampjes, kaarsjes, en natuurlijk een mooie kerstboom. Dit jaar had ik een voor het eerst genoeg ruimte voor een eigen kerstboom, en ik kon mijn geluk niet op. (Ok, ik moest huilen.) Mijn vriend liet het decoreren lekker aan mij over, en dat was echt even een momentje hoor. Ik heb eerst alles op tafel uitgestald, en ben meer dan twee uur bezig geweest. Bij mij luistert de kleurbalans en de hangharmonie nogal nauw. Maar het is gelukt! Vandaag deel ik de foto’s met je. OLYMPUS DIGITAL CAMERA Hier zie je de kerstboom helemaal. Ik heb gekozen voor veel wit, met accenten van rood, goud, en verschillende soorten hout. Het geheel is heel rustig en zacht geworden. OLYMPUS DIGITAL CAMERA Deze hanger kocht ik bij Xenos. Het is echt aardewerk, met een schattig hertje erop. OLYMPUS DIGITAL CAMERA Er hangen meer hertjes in onze kerstboom. De bruine heb ik vorig jaar gekregen. De doorzichtige ballen zijn van V&D. Ik vond de V&D kerstcollectie over het algemeen nogal over the top. Veel dingen met felle kleuren die je op een Roy Donders manier al van ver tegemoet schitterden. Maar deze ballen hadden ze ook. In het midden schitter ik in mijn hartjesbroek. 😉 OLYMPUS DIGITAL CAMERA Nog een hertje! (In het midden.) Deze kocht ik twee jaar geleden bij de woonwinkel De Schatkamer van Haarlem, en die waren toen echt een cadeautje voor mezelf. Duur, maar zo mooi. Ze zitten in een mooi doosje met een hertje, een eekhoorntje, een konijntje en een engel. Uitgevoerd in heel fijn wit aardewerk. De houten ster met de sneeuwvlok onderin kocht ik bij Xenos, om de lievigheid wat te balanceren. (Het moet geen truttigheid worden, hè.)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Deze poppetjes doen me denken aan de kerstversiering die we vroeger thuis hadden. Ik was er al een tijdje naar op zoek, en toen vond ik ze bij de Hema, 4,95 voor een doosje met tien verschillende poppetjes. Ze geven net dat speelse, lieve karakter aan je boom.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA De J en de S komen van Xenos. (Het zijn de eerste letters van onze namen.) Ze hebben alle letters, en je kunt er veel kanten mee op. Ik vond het nu leuk om ze in de boom te hangen, maar ze kunnen ook op een krans, bij de voordeur, of gewoon op een spijker aan de muur. De witte ballen komen ook van V&D en zaten in een doos in glanzend en mat. Erg mooi bij de rest van de versiering, vond ik. Zoals je ziet heb ik het rustig gehouden. De boom zelf wilde ik ook goed laten uitkomen, en niet overschreeuwen met allerlei heftige kleuren of glitters.   Ik vind het een mooi geheel geworden, en kijk er elke dag met plezier naar. 🙂 Kaarsjes aan, en lekker genieten. Staat jouw boom al?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s