Bye, Christmas..!

foto

Nou, dat is toch altijd wel een dingetje, hè? Ik had dit jaar mijn eerste eigen kerstboom, en hij was nu zo treurig geworden, dat ik hem gisteren al heb afgetuigd.

Ik had eerder het gevoel dat ik wilde dat het altijd Kerst bleef, maar nu voelde het eigenlijk wel goed om hem weer af te halen. Het wordt straks weer januari; een nieuwe periode breekt aan. Een periode waarin ik weer nieuwe wegen zal bewandelen in de kunst, ik een presentatie zal geven over films die mij geraakt hebben, ik zal gaan optreden op een open podium met mijn gedichten, en ik verder zal experimenteren met het bloggen en vloggen. Een periode waarin mijn vriend en ik ons 1,5 jarig jubileum vieren, waarin we weer samen naar een tango gala zullen gaan, en we gaan beginnen met samen stijldansen.

En toch… Heb ik moeite met januari. Ik merk dat de kerstlampjes en kerstige bezigheden me heel erg vrolijk maken, en ik op zie tegen nog meer donkere maanden, maar dan zonder al die feestelijkheid. Daarom heb ik besloten dat ik dit jaar extra ga investeren in mooie momenten en het vasthouden van het feestelijke gevoel dat December me geeft. De komende maand begin ik daarom op mijn blog met het project ‘Sofie op zoek naar januarimoed’. 

In de categorie #januarimoed kun je alle stukken lezen die ik schrijf, op zoek naar bijzondere momenten en nieuwe sprankelende ervaringen.

Lees je gezellig mee?

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s