Nieuw kantoor!

myImage

Of ja, kantoor, dat klinkt een beetje chique, maar wow: Ik heb een mooie nieuwe werkplek om rustig te kunnen schrijven!

Ik had een werkplek waar ik te veel dingen door elkaar aan het doen was. Er lagen lapjes, vilt spullen, een naaimachine, ik tekende er, en ik had ertussen ook nog mijn computer staan. Dat werkte niet zo fijn meer. Dus nu heb ik het ‘schone’ en het ‘vuile’ werk gescheiden: een heerlijke werkplek om te schrijven, bloggen en internetten, en een atelier ruimte (in aanbouw) met ezel, en afgeplakte vloer.
De tafel heb ik van de kringloop, hij is van kersenhout en antiek. De stoel heb ik via Marktplaats, dat is een oude caféstoel. (Ik heb er meerdere van.) Het fijne witte ladenkastje is van (hoe kan het ook anders) Ikea. Ik omgeef me graag met planten en natuur, dus die zijn lekker aanwezig.

Al mijn  pennen en potloden heb ik gerangschikt in een grote glazen pot, en mijn viltstiften pasten precies in het rieten mandje (ook Ikea).

Heerlijk om hier te zitten en zo veel ruimte te hebben voor het schrijven, en het laten opborrelen van nieuwe woorden en ideeën.
Laat 2015 maar komen! 🙂

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s