Een teken van leven.

migratory-birds-534926_640

Zo, jongens. Dat waren me de weken wel. Ik heb veel geschreven, vooral gedichten, en twee keer opgetreden. Verder had ik het druk met kunst lessen en het maken van nieuwe tekeningen. Ik had al m’n energie nodig voor de dingen die ik deed, en had weinig rust in m’n kont om gewoon even de tijd te nemen om op m’n blog te schrijven.

Inmiddels voel ik me weer wat rustiger. En heb ik in de tussentijd een mooi filmpje voor je, dat ik maakte op het strand.

Het is een filmpje van vier minuten, van een zwerm vogels, die prachtig zwevend rondvliegt in de roze wolken van de ondergaande zon.

Het was zo perfect: ik was al maanden aan het uitkijken naar rondtrekkende vogelzwermen rond onze flat, had steeds mijn camera in de aanslag liggen… En nu was ik lekker met mijn vriend naar buiten, en werd ik plotseling getrakteerd op dit beeld. Wat dat betreft een echte les om eens wat vaker los te laten, en te laten komen, wat er komt…

Soms valt het gewoon in je schoot, en is je mobieltje op dat moment genoeg.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s