Digitale snoepjes: leuke blogs waar je energie van krijgt!

Nou, bij zo’n post over digitaal detoxen, vind ik ook wel een post met wat leuke tips horen! Het is natuurlijk helemaal niet alleen maar kommer en kwel op internet. Helemaal niet zelfs. 🙂 Het is alleen even kijken en uitvogelen wat goed is voor jou, en in dit geval voor mij.

Ik ben een beetje gaan rondstruinen op Bloglovin; een site waarop de meeste grote blogs een eigen pagina hebben, en waar je makkelijk leuke blogs kunt vinden, omdat ze op onderwerp gesorteerd staan. Super leuk om in een vrij uurtje eens op onderzoek uit te gaan.

Dit zijn twee blogs die ik heel erg mooi vind. Met fijne foto’s, en een fijne toon.

ingthings 2 ingsthings 1

 

 

 

 

 

 

 

 

Ing Things (klik)

Een super vrolijke blog van Ingrid, die de look en feel heeft van Flow Magazine, maar dan net even wat leuker en persoonlijker. Alles is zelfgemaakt; er staan patronen en voorbeelden van hoe je kleurige doosjes, envelopjes, en post kunt maken van papier; maar ook vind je hier hele originele en leuke haakpatronen.
De persoonlijke verhaaltjes bij de foto’s zijn heel leuk, en licht geschreven. Wat heel knap is, want ook Ingrid heeft het niet altijd makkelijk. Inspirerend, girl!

Dus: mocht je nog mooi papier of het Flow boek voor paper lovers hebben liggen; hier vind je leuke projectjes om even zoet mee te zijn, en jezelf op te vrolijken.

De foto’s komen allebei rechtstreeks van haar eigen blog.

Omdat ik dat wil (klik)

De link gaat naar de pagina met posts over haar analoge fotografie; want my God, wat kan deze vrouw mooi fotograferen! Zo inspirerend, de natuur foto’s, en het feit dat het gewoon allemaal analoog geschoten en ontwikkeld is. Foto’s als deze maken dat ik me nog verder wil ontwikkelen in de fotografie, nog meer erover wil leren en uitproberen.

Verder staat er een heel mooie verzameling van eigen inspiratie op de site, met wederom prachtige foto’s. En leuke recepten, die ik graag eens uit zou proberen. 🙂 Je kunt zoeken naar de verschillende categorieën in het hoofdmenu rechts (even scrollen).

Kijk dan:

omdatikdatwil1
omdatikdatwil3
omdatikdatwilnieuw
Deze foto’s zijn gemaakt door Sanne van ‘Omdat ik dat wil’.

Heerlijk, nieuwe dingen ontdekken, en jezelf tegoed doen aan al deze eye-candy!

Enjoy 😉

Advertenties

6 gedachtes over “Digitale snoepjes: leuke blogs waar je energie van krijgt!

 1. Sanne zegt:

  Hoi Sofie!
  Wat ontzettend leuk dat je op m’n bericht hebt gereageerd over wie je bent en waar je over blogt! Onwijs leuk om te weten!
  Ah, ik vind het toch zo lief en leuk dat je mijn foto’s deelt op je blog, ik word er een beetje verlegen van. Bedankt voor je lieve berichtje! En leuk om jou en je blog te leren kennen! Ik denk dat we dezelfde interesses hebben dus ik ben heel erg benieuwd naar je blog :). Ik ga lekker rondstruinen erop!
  Veel liefs!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s