My week in Instagram/Mijn week in Instagram!

Hoera, HALLELUJA, het is weekend. Dat betekent dat ik twee dagen met mijn vriendje kan doorbrengen, op de bank kan luisteren naar de regen die tegen de ramen tikt, lekker kan breien, en dat ik morgen naar één van mijn liefste vriendinnen ga, met de trein. Mijn vriendje J nam gisteren een nieuwe thermosbeker voor me mee, waarin ik zelf thee kan meenemen. Die ga ik morgen dus meteen uitproberen. 🙂

Ik ben al een paar dagen een beetje ziek, en mijn lichaam wil vooral als een luie walrus over de bank gedrapeerd liggen. Lekker saai. Maar daarom extra fijn dat mijn vriendje zometeen weer thuiskomt en me een beetje kan vertroetelen.

Ik heb nog wel leuke dingen gedaan: maandag had ik een fijne dag bij therapie. Dat klinkt misschien een beetje raar, maar we hebben daar eigenlijk vooral fijne en gezellige dagen met elkaar. (Daarom koos ik ook voor die plek.) Denk aan: een open haard die brandt, kunstboeken bekijken, en met elkaar uitwisselen over waar we onszelf willen veranderen of verbeteren. (In mijn geval is het vaak het tegenovergestelde van proberen te verbeteren, haha.)

Ik wil daar geen foto’s van mensen maken, maar ik maakte nog wel een fotootje in de tuin

IMG_0183

’s Avonds was er een geweldige zonsondergang, compleet met mist!

IMG_0194

Dinsdag was een zonnige dag in meerdere opzichten, want toen heb ik mijn nieuwe atelier in de broedplaats hier in de buurt voor het eerst gezien. Ik kon kiezen uit drie ruimtes, maar deze sprong er echt uit.

Ik ben verliefd geworden op de hoge ramen, de mooie lichtval, het hoge plafond. En natuurlijk, alle mogelijkheden voor het maken van groter werk, zonder dat J op een gegeven moment er gewoon niet meer bij past in huis ;).

Op de foto zie je nog de spullen van de huidige huurster, en die gaan er natuurlijk nog uit. Maar moet je kijken joh, wat een mooi licht, en wat een fijne plek.

IMG_0279

De rest van de week ben ik dus ziekig geweest, en ben ik veel thuis geweest. Ik was echt een beetje ellendig. Maar gelukkig had ik mijn breiwerk en kon ik lekker veel kopjes thee drinken.

Dit ben ik nu aan het maken voor het kindje van een vriendin:

IMG_0253
Het is meteen het eerste breiproject dat ik heb gedaan, naast een sjaal en wat andere kleine en simpele dingetjes. Het is een flink gepuzzel, hoe alles in elkaar past, en ook de vraag óf alles in elkaar past, haha. Maar dat was gelukkig wel zo.

Ik was echt trots op mezelf toen ik dat stuk van de capuchon eraan kreeg! #knittergoals 😉 Ik dacht altijd dat breien, haken en naaien heel erg moeilijk was, en dat je daar echt jaren voor in grote en dikke stoffige boeken moest lezen voordat je dat onder de knie kreeg. Dus ik ben maar wat blij nu ik ontdek dat dat heus wel meevalt.

Ik ben wel helemaal verbaasd dat het lukt, maar dat is des te leuker, dan verras je jezelf nog eens. 😉

IMG_0203

Wat een feestelijkheid! Vorige week was ik jarig, maar de ballonnen hangen nog gezellig in huis.

Woensdag had ik een raar moment, toen ik bedacht dat al deze ballonnen eigen zakjes adem zijn, van mijn vriend. Dat is toch echt een heel raar idee? Als je er in prikt, dan ontploft er een wolkje adem. #thingsyouseewhenyoureill

Vandaag ben ik nog steeds ziek, maar ben ik wel even op de fiets gestapt om mijn biologische groentepakket op te halen bij de tuinderij hier in de buurt. Dat klinkt alsof ik ergens op het platteland woon, maar het is gewoon hier, aan de rand van Haarlem (Schalkwijk).

IMG_0277

IMG_0278
Nu hebben we weer voor een week biologische groenten in huis. Heel fijn als basis voor je maaltijden. Zo weet je dat je altijd levendig en groen eet, ook als je eens minder inspiratie hebt.
Dat was mijn week!

Ik heet op Instagram @soultothebambi. Ik vind het leuk om je te volgen en je feed te zien!

Fijn weekend!

Advertenties

2 gedachtes over “My week in Instagram/Mijn week in Instagram!

  1. Sonja zegt:

    Leuk, ik ga je volgen op instagram! Heb het zelf nu ook sinds een paar dagen. En ik moest een beetje grinniken om je opmerking over “zakjes lucht”… ben bang dat ik nu nooit meer normaal naar ballonnen kan kijken;) haha

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s