Happy new year! Mijn goede voornemens voor 2017

vingersvlaggetjes

Welkom in dit knisperfrisse nieuwe jaar, lieve mensen! Ik wilde schrijven: party people, maar mijn party record is ook niet zo zwartgeblakerd, dus ik dacht misschien die van mijn lezers ook niet?

Waar was jij dit jaar?

Ik ben met mijn vriendje J met de auto naar Arnhem gereden, waar mijn liefste vriendinnetje woont. Ik vond dat zo leuk. Lekker met de top 2000 aan, en dus onder begeleiding van allerlei klassiekers en kaskrakers naar de andere kant van het land rijden.

We kregen meteen de heerlijkste hapjes voorgezet, en we hebben genoten van de gekste tv-fragmenten van 2016 en de mooie conference van Claudia de Breij. Om half 12 werden twee slaperige kindertjes uit bed gehaald, die na de kinderchampagne stuiterend van de suiker het nieuwe jaar in gingen.

De volgende ochtend ben ik in bad gegaan (jahaa, wat een luxe) met een bruisbal die ik voor mijn verjaardag van mijn broer had gekregen, dus dat was extra speciaal.

En mijn voornemens? Die heb ik niet. Dit wordt het jaar van goed genoeg.

Ik ga niet meer streven naar meer, mooier en beter.

Maar naar ja, graag, en zo is het goed.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s