Sneak peek in mijn studio!

welkomomwerkplek

Jaaa, het is nu echt grotendeels klaar: mijn eigen plekje in huis (bij het raam!) om lekker te kunnen werken.

Mijn vriend J en ik gebruikten deze ruimte al als werkplek. J zat eerst aan deze kant bij het raam, en had dan altijd zijn gordijnen dicht omdat de zon zo hinderlijk op zijn scherm scheen. Begrijp ik niet, ik was dus ook reuze blij dat hij het goed vond dat ik mijn plekje aan deze kant ging inrichten.

We gebruiken mijn knutselkast als room divider. Daar maak ik nog een andere blogpost over, waarin jullie naar hartelust kunnen snuffelen in al mijn knutselmaterialen.

Nu gaat het even om de werkplek zelf. Ik zit er nu ook, te typen achter mijn computer. Ik heb een tafeltje naast mijn bureau staan, om mijn computer neer te zetten als ik de hele tafel wil gebruiken om te tekenen of schilderen.

Eerst het tafelblad:

IMG_1013

Ik heb het bamboe tafelblad van Ikea. Ik vind het echt een plaatje. Zo mooi licht van kleur en ook de kleine vlakjes met steeds weer een ander kleurtje bruin vind ik zo mooi.

Je kunt hem hier vinden.

Het blad steunt op twee ladekastjes, ook van Ikea.

IMG_1112

Achter mijn bureau is een vensterbank, en dat is echt perfect om mijn materialen mooi op uit te stallen. Ik heb mijn aquarel- en pastelpotloden op kleur in glazen potten neergezet. Het geeft veel overzicht, en het maakt ook dat je eerder al je materialen gebruikt, en je niet snel meer vergeet dat je ze hebt. (Een luxeprobleem, ik weet het, maar het is goed om je blik fris te houden en al je opties te kunnen overzien.)

IMG_0988

Ook de rest van mijn materialen heb ik mooi uitgestald, zodat ik goed kan overzien welke kleuren ik heb, en welke ik wil gebruiken. Hier onder zie je mijn doos met pastelkrijt en twee dozen met oliepastels.

IMG_1038

Hier zie je de tafel in full action 😉 Ik ben hier bezig met mijn planning voor de maand juli en maak een to do list om mijn prioriteiten voor deze maand te stellen.

IMG_1109

Mijn washi tape en alle markers en pennen die ik gebruik voor mijn bullet journal heb ik netjes bij elkaar, zodat ik meteen kan beginnen als ik inspiratie heb.

IMG_1021

Ik vind het ook altijd fijn om wat persoonlijke spulletjes neer te zetten, zodat de plek echt mijn sfeer ademt. Op deze plank zie je een foto van J, mijn vintage inspired radiootje en een beeldje dat ik samen met mijn moeder heb opgegraven in de tuin van mijn vorige huis. Ik ben zo benieuwd hoe het daar terecht is gekomen. Maar het is vooral bijzonder omdat het een fijne herinnering aan mijn moeder is.

IMG_1008

Hier kun je de spreuk wat beter zien, hij is van Plint, je vindt hem hier.

IMG_1010

En geen ruimte van mij is compleet zonder het borduurwerk dat mijn beste vriendin voor mij gemaakt heeft toen ik net (naar mijn vorige huis) verhuisd was. Ze heeft het helemaal met de hand geborduurd. Ik ben er zo blij mee en het is iedere keer weer fijn om het te zien hangen en aan haar te denken.

IMG_1136

Heb jij ook zo’n fijn plekje om te werken?

Liefs!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s