DIY cadeau idee: Waterverf portretjes van familie en vrienden

Een paar weken geleden hakte ik de knoop door: ik kocht eindelijk een mooie doos met aquarelverf/waterverf voor mezelf. Ik herinnerde me dat ik dit als kind altijd zo fijn vond om te doen, en ik ben echt zo blij dat ik dit gedaan heb!

IMG_3343

Het is een feest om mee te werken, en ik word er ontzettend vrolijk van.

De kwasten, het papier, de paletten en de stickers kocht ik bij de Flying Tiger. De verf en Staedtler watervaste fineliners kocht ik bij een goede hobbywinkel. Zo kon ik goedkoop papier uitproberen, maar had ik wel goede verf om mee te starten. Niets zo irritant als slechte verf, right? 😉

De stickers vond ik zo ontzettend leuk om op zelfgemaakte cadeautjes te plakken. Ik ben echt een sucker voor mooi inpakpapier en probeer van ieder cadeautje een feestje te maken.

 

De eerste cadeautjes heb ik gemaakt voor mijn schoonzusje en zwager en mijn broer en zijn vriend. Het was echt zo leuk om te maken.

Ik heb van beide stellen een portretje getekend en heb geprobeerd iets meer een illustratie stijl te gebruiken dan ik normaal zou doen. Leuk, vrolijk en strak, was mijn idee.

IMG_3337

Dit portretje is van mijn schoonzusje en mijn zwager. Het zijn twee zulke lieve mensen en vooral ook samen zo ontzettend schattig. Dus ik kon lekker los met roze wangetjes en mooie kleurtjes. Ik ben uiteindelijk heel blij met het resultaat.

IMG_3342

En dit is het portret dat ik van mijn broer en zijn vriend heb gemaakt. Na vier keer opnieuw beginnen, ben ik zo blij dat ik heb doorgezet en dat het zo goed is gelukt.

Ik heb deze zonder kleur gehouden omdat hij al vrij strak en gedetailleerd was en voor twee mannen is het toch minder leuk om roze wangetjes te doen.

Het was echt zo fijn om dit te doen. Dus als je binnenkort nog een verjaardag, feestje, housewarming hebt, kan ik dit echt aanraden om te proberen.

Heb een fijn en creatief weekend!

Liefs!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s